Uleiul de canabis și tot ce trebuie să știi despre acesta

Articole

Uleiul de canabis este popular în întreaga lume iar în ultima vreme a devenit un produs aflat la mare căutare și în România. Motivele pentru care uleiul de canabis este atât de apreciat sunt evidente. Există numeroase avantaje pe care consumul de ulei de canabis le poate garanta, iar oamenii îl folosesc așadar ca pe un remediu pentru foarte multe probleme de sănătate.

Atât nutriționiștii, cât și oamenii de știință sau chiar cei mai cunoscuți profesioniști din domeniul medical recunosc și apreciază calitățile acestui ulei de canabis.

Prin urmare, în acest articol am decis să vă prezentăm cu ajutorul echipei de la BioBoom.ro mai informații utile pe care orice persoană interesată de uleiul de canabis ar trebui să le cunoască. Iată care sunt acestea:

Tot ce trebuie să știi despre uleiul de canabis

Uleiul de canabis are un conținut bogat în canabidiol, cunoscut și cu denumirea de CBD, substanță ce se obține din planta de cânepă. Prin urmare, uleiul de canabis nu se obține din planta originală de canabis, așa cum se crede adesea, dat fiind faptul că aceasta din urmă conține un compus chimic numit THC, renumit pentru efectele sale psihoactive.

Practic, din planta de canabis rezultă un ulei cu conținut predominant de CBD, cel de THC fiind foarte redus, aproape inexistent. Prin urmare, uleiul de canabis nu oferă efecte psihoactive, fiind așadar atât legal cât și sigur.

Cum se obține uleiul de canabis

Dacă ești interesat să descoperi cum se obține acest ulei de canabis atunci ar trebui să știi numaidecât faptul că uleiul de canabis comercializat de BioBoom.ro se obține într-un mod 100% natural, sigur  și prietenos totodată. Practic, se procesează la temperatură scăzută astfel încât numeroasele proprietăți benefice ale acestui ulei să nu se piardă.

Există mai multe tipuri de ulei de CBD?

În comerț vei putea găsi diferite tipuri de ulei de canabis, această diversitate fiind creată în mod principal în urma cererii foarte mari. Uleiul de canabis se găsește în stare pură, dar și ca ingredient pentru diferite produse precum ceaiuri, creme, capsule sau alte produse alimentare.

De asemenea, cu puțin efort vei putea găsi chiar și produse cosmetice cu ulei CBD.

Astfel, dacă te-ai decis că vrei să te bucuri de numeroasele proprietăți ale uleiului de canabis, cu siguranță vei găsi suficient de multe produse pe care le vei putea folosi în acest sens.

Totuși, recomandarea noastră este să folosești un ulei de canabis cât mai BIO și mai pur, fără a fi asociat cu alte ingrediente mai puțin sănătoase. Cel de pe BioBoom.ro reprezintă fără dar sau poate cea mai bună alegere.

Beneficiile uleiului de canabis

Iar în final trebuie să discutăm și despre atracția principală a uleiului de canabis: beneficiile. Iar asta deoarece există o mulțime de beneficii pe care uleiul de canabis ni le poate garanta, așa că este important să fie cât mai cunoscute.

Ei bine, canabidiolul are rolul de susținere a mai multor funcții ale organismului, fiind astfel foarte util pentru păstrarea stării de echilibru a corpului uman.

Acest ulei de canabis este folosit în mod frecvent în tratamentele unor boli neurodegenerative precum Parkinson sau Alzheimer, autoimune precum Lupus sau Artrita Reumatoida, a cancerului precum și a tulburărilor psihice și psiho-emoționale, așa cum sunt depresia, anxietatea sau chiar schizofrenia. Boli precum Diabetul de tip II, Epilepsia, durerile cronice precum și Colonul Iritabil pot fi remediate cel puțin parțial cu ajutorul uleiului de canabis.

Au fost realizate studii care spun despre uleiul de canabis faptul că are efect de reducere a tensiunii arteriale. Astfel, poți folosi ulei de canabis în caz de hipertensiune și chiar cu rolul său antiinflamator și analgezic.

Acestea fiind spuse, sperăm că articolul nostru despre uleiul de canabis ți-a fost de cât mai mare ajutor.

 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns