Asociatia Romana de Chirurgie HepatoBilioPancreatica si Transplant Hepatica a infiintat Fondul de prim ajutor COVID-19

Stiri

Asociatia Romana de Chirurgie HepatoBilioPancreatica si Transplant Hepatica a decis să creeze Fondul de prim ajutor COVID-19, pentru a fi pregatiti cu fondurile necesare interventiilor rapide in acest moment de criza sanitara cauzata de COVID-19.

“Primesc zilnic foarte multe cereri si oferte de ajutor, de la doamne care cos masti la ele acasa, la restaurante care pot livra mancare, oameni care vor sa doneze bani. Toate aceste puncte trebuie unite si gestionate corect,transparent si eficient pentru ca ajutorul vostru sa ajunga acolo unde este nevoie. Iar de asta ma voi ocupa personal. Daca vrei sa ajuti, poti dona bani sau produse / servicii”, spune Dr. Mihail Pautov.

Donatia in forma de bani se poate face astfel:

Tranfer direct (orice valuta) in contul asociatiei ARCHBPTH: RO35BRDE441SV88828634410
Plata cu cardul sub forma de Pachet de donatie, pe pagina https://www.chirurgiehbp.ro/product/doneaza-fond-de-prim-ajutor-covid-19/
Revolut: telefon 0721187272
Toti banii donati, indiferent de forma, vor ajunge in contul asociatiei ARCBPTH – Asociatia Romana de Chirurgie HepatoBilioPancreatica si Transplant Hepatica.

“Fiecare donatie va fi trecuta intr-o lista de donatori disponibila in curand pe site. Astfel, orice donator isi va putea regasi donatia in lista de donatori si suma donata in suma totala disponibila. Fiecare achizitie, donatie facuta de noi, factura, etc vor fi si ele disponibile pe site. In acest fel vom putea toti controla si urmari banii donati, de la inceput pana la sfarsit. Alatura-te echipei. Trimite-ne un rezumat despre cine esti si cu ce poti ajuta la adresa de email: fondcovid19@gmail.com”, mai spune Dr. Mihail Pautov.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns