Colegiul Medicilor din Municipiul București lansează un portal informatic integrat pentru facilitarea accesului online la informații și documente pentru membrii săi

Stiri

Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB) face un pas important în digitalizarea instituției prin dezvoltarea un portal informatic, astfel încât medicii membri ai CMMB să poată rezolva online obținerea documentelor de care au nevoie.

În următoarea perioadă fiecare medic, membru al CMMB, va primi un username și o parola, pentru a-și activa contul în portalul Colegiului. Astfel, după activarea contului, fiecare medic va putea să-și vizualizeze istoricul profesional, alături de alte informații utile.

De asemenea, platforma informatică permite transmiterea de cereri către CMMB, precum și atașarea documentelor necesare. Printre cererile care pot fi transmise după activarea contului, sunt incluse:

  • cererea pentru obținerea certificatului de bună practică
  • cererea pentru viza anuală
  • schimbarea certificatului de membru

„Digitalizarea activității Colegiului Medicilor din Municipiul București a fost unul dintre principalele obiective pentru mine, ca președinte al Colegiului, și pentru colegii din conducere, respectiv din structura administrativă a instituției. Iată că membrii CMMB vor putea rezolva o mare parte din cereri din fața calculatorului sau de pe telefon. Implementarea acestui proiect a fost o măsură firească, necesară, pentru alinierea activității la necesitățile prezentului, astfel încât să optimizăm și să ușurăm accesul membrilor Colegiului la o serie de informații și documente, într-un timp foarte scurt. Din perspectiva mea instituția Colegiului Medicilor trebuie să aibă în vedere ușurarea interacțiunii cu membrii săi, iar debirocratizarea unor activități este esențială în acest sens”, a subliniat prof. dr. Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Platforma informatică a CMMB va urma un proces de îmbunătățire continuă în perioada următoare, prin care vor fi dezvoltate noi module destinate membrilor săi.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns