Congresul Societatii Romane de Chirurgie Pediatrica va avea loc in perioada 25-29 octombrie 2023 la Bucuresti

Congrese

Dragi colegi,

Mă bucur nespus să am ocazia de a vă invita la un nou eveniment organizat de Societatea Română de Chirurgie Pediatrică. De această dată, vă așteptăm cu entuziasm la Congresul Național SRCP 2023, manifestare științifică ce se va desfășura în perioada 25-29 octombrie, la Pentagon Events, București.

Ne propunem să oferim din nou o experiență sub semnul interactivității, continuând un dialog extrem de util, ce se va traduce într-un prilej valoros de educație medicală.

Temele abordate în cadrul sesiunilor științifice vor acoperi subiecte de actualitate, cu o înaltă calitate științifică. Suntem extrem de onorați că au acceptat invitația noastră specialiști de renume național și internațional, ale căror prezentări vor configura un program relevant, cu impact direct în activitatea noastră.

Vă invităm să participați activ la agenda Congresului prin înscrierea de rezumate științifice, beneficiind de ocazia de a vă prezenta rezultatele eforturilor profesionale celor mai buni specialiști din domeniu.

Ne dorim ca această ediție a Congresului să fie pentru toți cei implicați o experiență remarcabilă, un context adecvat pentru dezbatere și învățare. Sesiunile științifice, pletora de conferențiari, expoziția medicală specializată, oportunitățile de interacționare, toate acestea sunt premisele unui eveniment antrenant și dinamic, la care vă așteptăm cu drag!

Cu cele mai bune gânduri,

Conf. Univ. Dr. Laura Bălănescu

Președinte Congres SRCP 2023

Președinte Societatea Română de Chirurgie Pediatrică

Taxe de participare

Înregistrarea la Congresul SRCP 2023 se face exclusiv online, prin completarea formularului de înregistrare, disponibil mai jos.

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE


Categorie
Pre-înscriere 
până la
15.08.2023
Înscriere
începând cu
16.08.2023
*Medic primar/specialist chirurgie pediatrică
membru titular SRCP
€ 275€ 330
**Medic rezident chirurgie pediatrică 
membru asociat SRCP
€ 120€ 150
Medic primar/specialist
ne-membru SRCP
€ 330€ 375
Medic rezident
ne-membru SRCP
€ 150€  170
Asistent medical€ 70€ 90

Membri S.R.C.P. sunt considerați participanții care fac dovada achitării la zi a cotizației de membru (cotizația achitată pentru anul 2023). Informaţii privind înscrierea în Societatea Română de Chirurgie Pediatrică pot fi obţinute pe site-ul www.srcp.ro.

Participanții care optează pentru una din categoriile de înregistrare de membru S.R.C.P. vor atașa în Formularul Online de Înregistrare la Congres o copie a documentului care atestă plata la zi a cotizaţiei de membru.

Toate taxele de înregistrare includ TVA 19%.


Taxa de înregistrare include:

(1) Acces în locația de desfășurare a Congresului – Pentagon Events, București; (2) Ecuson & kit de participare eco-friendly (include pix, carnet de notițe, ecuson, mini-broșura tipărită cu programul științific pe scurt); (3) Acces la expoziția medicală specializată; (4) Acces la pauzele de cafea și apă; (5) Acces la pauzele de prânz; (6) Acces la Welcome Networking Reception; (7) Acces la aplicația pentru smartphone SRCP 2023; (8) Materiale digitale ale Congresului (program științific detaliat și Volum de Rezumate); (9) Documentul de participare electronic cu credite EMC emis de instituțiile autorizate (Colegiul Medicilor din România – pentru medici, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România – pentru asistenți medicali).


Important!

Participanții care sunt pe listele de grup de la companii / agenții au obligația de a completa personal formularul online de înregistrare și de a-și exprima acordul / dezacordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal.

În lipsa exprimării acordului din formularul de înscriere, participanții din grup nu vor putea primi informații cu privire la evenimentul științific SRCP 2023, iar Organizatorii vor fi în imposibilitatea de a transmite datele necesare către Colegiul Medicilor din România și către Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România pentru emiterea certificatului de participare cu credite EMC.

Management Eveniment: Ralcom Exhibitions

WEBSITE eveniment: www.srcpevenimente.ro

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .