Convenția Română a Spitalelor ROHO 2019: 26 – 27 septembrie, București

Congrese

Care este rolul inovației în dezvoltarea unui sistem de sănătate ?  Cum putem transforma sistemul medical într-unul cu adevărat benefic pacienţilor ? Ce este leadershipul medical, cum se formează și cine sunt liderii ? De ce avem nevoie de o “convenție” pentru creșterea calității actului medical în spitalele noastre prin implicarea și prin contribuția tuturor actorilor din sănătate ? Ce exemple europene ne pot inspira ?

Acestea sunt câteva dintre liniile tematice ale Convenției Române a Spitalelor ROHO 2019, ediția a 4-a, care se va desfășura pe 26 și 27 septembrie la Hotel Pullman – World Trade Center din București.

Ediția din acest an a Convenției este dedicată discuțiilor privind spitalele europene și accesului pacienților la standardele europene de sănătate.

Amplu eveniment internațional dedicat calității actului medical, Convenția Română a Spitalelor are ca principal obiectiv promovarea reușitelor medicale recente și a exemplelor de bună practică în managementul spitalelor publice și private.

Din program: Dr. José María Muñoz y Ramón, Director Medical al „Spitalului Universitar La Paz”, poziționat pentru al doilea an consecutiv în fruntea clasamentului celor mai bune spitale de stat din Spania realizat de „Health Reputation Monitor”; Prof. Dr. Feliksas Jankevicius, conduce Vilnius University Hospital Santaros Clinics și a primit anul acesta premiul pentru Managerul Anului; Lodewijk de Beukelaar, conduce spitalul Zorgsaam, desemnat cel mai bun spital regional din Olanda in 2018.

Lista speakerilor și a partenerilor poate fi vizualizată pe www.roho.com.ro

ROHO se adresează specialiștilor din sănătate și companiilor cu soluții, tehnologii și inovații în domeniu. Structura Convenției include conferințe specializate, mese rotunde, dezbateri, sesiuni de business networking, expoziție tematică dedicată companiilor din sănătate.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns