Decizia nr. 11 din 29.11.2019 privind aprobarea unor taxe pentru eliberarea documentelor solicitate de persoane care nu au calitatea de membru al Colegiului Medicilor din România

Legislatie

În temeiul art. 414, art. 439, art. 460, lit. c)și art. 463 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum și art. 71 din Statutul Colegiului Medicilor din România,Văzând propunerea Comisiei administrative si financiare a Colegiului Medicilor din România înregistrată sub nr. 11150/12.11.2019,

CONSILIUL NAŢIONAL al COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMÂNIA
DECIDE:

Art. 1. În vederea eliberării de catre Colegiului Medicilor din România a documentelor solicitate în termen de 30 de zile calendaristice de la data solicitării, persoanele care nu au calitatea de membru al Colegiului Medicilor din Romania vor achita următoarele taxe:
a) 150 de lei per document;
b) 50 de lei pentru fiecare retrimitere prin servicii postale sau de curierat.

Art. 2. În vederea eliberării documentelor prevăzute la art. 1, lit. a) din prezenta decizie într-un termen de maxim 15 zile calendaristice de la data solicitării, se instituie o taxă de urgență în valoare de 100 de lei.

Art. 3. Taxele se achită în numerar la sediul Colegiului Medicilor din România sau în contul acestuia, prin ordin de plată.

Art. 4. Prezenta decizie se publica in Monitorul Oficial al României, Partea I.
Preşedintele Colegiului Medicilor in România, Gheorghe Borcean

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns