Evenimentul hibrid SRATI se va desfășura în perioada 11 – 15 mai 2022

Congrese
Mesaj Președinte Congres
 
Dragi colegi,
 
Îmi face nespusă plăcere să vă invit la o nouă ediție a Congresului Național SRATI și a evenimentelor sale satelit, devenite deja repere importante în programele de educație medicală continuă: Al 48-lea Congres al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, Al 16-lea Congres Româno-Francez de Anestezie și Terapie Intensivă, Al 14-lea Simpozion Româno-Israelian de Actualități în Anestezie și Terapie Intensivă, Al 21-lea Congres al Asistenților de Anestezie și Terapie Intensivă, Al 9-lea Simpozion „România Dodoloață” al Societăților de Anestezie și Terapie Intensivă din România și Moldova.
 
După două ediții de succes organizate exclusiv în mediul virtual, ne bucurăm să anunțăm primul eveniment hibrid SRATI, ce se va desfășura în perioada 11 – 15 mai 2022. Mediul online și cel offline (fizic) vor fuziona pentru o nouă experiență remarcabilă. Centrul Internațional de Conferințe din Sinaia, locul de suflet al Congreselor noastre naționale, va găzdui reuniunea față în față, componenta digitală fiind susținută de platforma virtuală v-SRATI cu care v-am obișnuit deja și care oferă numeroase oportunități de informare și relaționare.
 
Cu fiecare an în care ne-am întâlnit, fie față în față, fie online, am demonstrat că S.R.A.T.I. nu este numai o comunitate științifică reprezentativă la nivel național și internațional, în care educația, progresul și inovația sunt valorile de temelie. S.R.A.T.I.  este o mare familie, unificată de solidaritate, reziliență și empatie. Asadar, în spiritul de fraternitate al Societății noastre, vă așteptăm să susțineți în continuare vocea comunității A.T.I. și să vă implicați activ în evenimentele SRATI 2022.
 
Contextul pandemic riscant și imprevizibil pe care îl cunoaștem cu toții mult prea bine, mă determină să fac precizarea că rămânem, totuși, pregătiți pentru orice situație neprevăzută, inclusiv organizarea în format exclusiv virtual a evenimentului. Însă, cu optimism și încredere, vă asigur că vom avea parte de o reuniune de excepție, indiferent de modul de conectare deoarece, după cum prea bine știți și simțiți, uniți suntem puternici, suntem S.R.A.T.I.!
 
Cu prietenie,
 
Prof. Dr. Șerban-Ion Bubenek-Turconi
 
 
 
Președinte Congres Național SRATI 2022
 
Președinte Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă – SRATI
 
Membru al Board-ului de Conducere al Societății Europene de Anestezie-Terapie Intensivă (ESAIC)
 
Președinte al Consiliului Societăţilor Naţionale din ESAIC
 
Şef Clinică A.T.I. Fundeni – U.M.F. „Carol Davila” București
 
Examinator Internațional pentru Diploma Europeană de Anestezie-Terapie Intensivă
 
Șef Secție A.T.I. 1 – I.U.B.C.V. „Prof.C.C.Iliescu” București
 
Visiting Professor Tel Aviv University of Medicine, Israel
 
Assistant Étranger de l’Université Pitié-Salpêtrière, Paris VI, Franța
 
Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .