Un medic român a deschis primul centru de ozonoterapie din Luxembourg

Articole

Medicul roman Adriana Feher a deschis primul centru de ozonoterapie si vitaminoterapie din Luxembourg. Ozon Therapy&Vitamins Center este prima si singura unitate medicala din Luxembourg unde pacientii beneficiaza de cocktail-uri perfuzabile cu vitamine si terapii regenerative cu ozon. Toate tipurile de tratamente sunt sigure si eficiente, realizate cu aparatura de ultima generatie la cele mai inalte standarde.

Dr. Adriana Feher este medic specialist in medicina interna cu competenta in ecografii cardiovasculare, tiroidiene, vasculare și abdominale. Din anul 2009 face parte din Colegiul Medicilor din Luxemburg și totodata este membra a Societății Medicale pentru Utilizarea Ozonului în Prevenție și Tratament, parte a “Europeen Cooperation of Medical Ozone Societies”.

“Mi-am propus ca acest centru medical sa fie alegerea preferata a pacientilor din Luxembourg si tarile din imprejurimi atunci cand vine vorba de terapii integrative si regenerative. Toate persoanele care apeleaza la serviciile centrului nostru medical sunt tratate cu multa grija, intelegere si atentie la problemele pe care le au. Este important ca pacientul sa stie ca aici medicul este un partener de incredere pentru starea lui de bine si sanatate pe termen lung.”

Terapii realizate in cadrul Ozon Therapy&Vitamins Center Luxembourg

In cadrul Ozon Therapy& Vitamins Center din Luxembourg pacientii pot alege, in functie de simptome si afectiune, terapie intravenoasa cu vitamine sau una dintre terapiile medicale cu ozon: aplicatii locale, autohemoterapii sau ozon transdermic (Hocatt).

Inainte de stabilirea celei mai potrivite forme de tratament si compatibilitatea cu terapiile integrative, este necesara o consultatie preliminara cu dr. Adriana Feher.

Terapia cu cocktail-uri de vitamine

Terapia cu vitamine efectuata de dr Adriana Feher este extrem de apreciata de pacienti deoarece le ofera un boost de energie si revigorare. Nutrientii furnizati intravenos si bine dozati in functie de fiecare caz in parte, ajung direct in sange si devin imediat disponibili organismului. Ca rezultat, corpul se simte imediat energizat si revigorat.

Terapia cu ozon medical

“Terapia cu ozon ajuta organismul să lupte împotriva bolilor, echilibrând răspunsul sistemului imunitar și corectând lipsa de oxigen din organism. Conform studiilor, ozonul provoacă o reacție terapeutică în organism prin oxidarea și eliminarea oricărui produs toxic, datorită structurii sale moleculare extrem de reactive și instabile. De aceea ozonoterapia medicala ajuta corpul sa faca ceea ce face cel mai bine: sa se vindece si sa se regenereze din interior.” spune medicul Adriana Feher.

Romanii stabiliti in Luxembourg sau cei care merg in vacanta acolo, pot gasi mai multe detalii despre Ozon Therapy&Vitamins Center si terapiile efectuate de dr. Adriana Feher pe https://o3medical.eu

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .