Leventer Medical Group dezvoltă primul spital privat de dermatologie și chirurgie oncologică din România

Stiri

Dr. Mihaela Leventer și Claudiu Opran, fondatori și acționari ai Leventer Medical Group, anunță demararea proiectului Leventer Hospital, primul spital privat de dermatologie și chirurgie oncologică din România, care are la bază o investiție de aproximativ 10 milioane de euro. Potrivit fondatorilor, unitatea medicală va fi inaugurată la începutul anului 2024, la București.

”În deciziile noastre de dezvoltare analizăm cu atenție trendurile și cercetările internaționale. În ultimii zeci de ani observăm o continuă creștere a incidenței cancerului de piele, mai mult, ne așteptăm ca această evoluție să se accentueze. În ultimii ani, am tratat peste 100.000 de pacienți, din care câteva mii diagnosticați cu cancer de piele de tip carcinom și melanom.

Dezvoltarea infrastructurii medicale este necesară pentru a reuși să avem grijă de pacienții cu diagnostice oncologice, iar România are nevoie și de spitale private dedicate acestora. Leventer Hospital va avea în centru dermatologia oncologică, alături de alte patologii din aria țesuturilor moi.

Prin parteneriatul cu IMMOFINANZ, ne bucurăm să putem investi în continuare în infrastructura medicală, un segment atât de necesar pacienților cu nevoi oncologice”, a declarat Claudiu Opran, fondator și acționar al Leventer Medical Group, cu peste 25 de ani de experiență în managementul de top, consultanță și dezvoltare de afaceri în retail-ul farmaceutic, servicii medicale și FMCG, în companii de top ca Unilever, Sab Miller, A&D Pharma / Sensiblu, Genesis Property. 

Leventer Hospital, un spital cu dotări medicale de vârf, va fi amplasat în zona de nord a Bucureștiului, într-un perimetru ce însumează circa 6.500 de metri pătrați și care va avea o capacitate de 5 săli de operație și peste 60 de paturi. Unitatea medicală va mai avea și un serviciu de ambulatoriu cu 15 cabinete și săli de tratament, laborator de anatomie patologică, compartimente de imagistică și radioterapie superficială și ortovoltaj.

Investiția se va ridica la aproximativ 10.000.000 euro și va avea o structură mixtă de finanțare.

”Pacientul este întotdeauna în centrul preocupării noastre. Echipa noastră are pregătirea și dedicarea pentru a trata cu aceeași seriozitate acneea unui adolescent sau o problemă mai gravă, cum este cancerul de piele. Echipa de chirurgi dermato-oncologi este instruită conform curriculei internaționale și are acreditarea American Society for Dermatologic Surgery (ASDS). Din păcate, în prezent observăm o creștere a numărului de cazuri în evoluție gravă. Avem un număr mare de pacienți care ajung la noi cu leziuni deja în evoluție și care au nevoie de îngrijire medicală rapidă. Trebuie să fim pregătiți să intervenim pentru fiecare persoană diagnosticată cu acest tip de tumori de piele, iar în cadrul Leventer Hospital vom putea face acest lucru!”, a declarat Dr. Mihaela Leventer, fondator și acționar Leventer Medical Group și Președinte al Fundației pentru Sănătatea Pielii.  

“myhive Victoria Park este o clădire de birouri emblematică pentru piața locală. Suntem încântați că această proprietate din portofoliul nostru a fost aleasă pentru a găzdui primul spital de dermatologie şi chirurgie oncologică, un pas major în evoluția pieței de servicii private de sănătate din România”, declară Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ România. “Acest proiect confirmă flexibilitatea companiei IMMOFINANZ în ceea ce privește cerințele chiriașilor, precum şi capacitatea de a atinge cele mai ridicate standarde calitative de construcție”, adaugă Fulga Dinu

Despre Leventer Medical Group:

Bazele Leventer Medical Group au fost puse în 2012, prin înființarea Dr. Leventer Centre, pornind de la cei 20 de ani de experiență a Dr. Mihaela Leventer și 10 ani de existență și funcționare a firmei Dermastyle. Cu peste 40.000 de biopsii realizate în clinică și 99,7% rată de succes în tratarea carcinomului cutanat, Dr. Leventer Centre este singura clinică acreditată de ASDS (American Society for Dermatologic Surgery) în microchirurgia Mohs în Europa Centrală și de Est. De asemenea, este prima clinică acreditată de ASDS în Europa pentru programul ITMP (International Traveling Mentorship Program). În 2016 a fost înființată și Fundația pentru Sănătatea Pielii, cu scopul de a produce o schimbare în modul în care pacienții și medicii deopotrivă, se raportează la problemele dermatologice, pornind de la autoexaminarea corectă a pielii și până la informarea pacienților și pregătirea medicilor în oferirea celei mai bune soluții terapeutice, în special pentru carcinomul cutanat, cea mai răspândită formă de cancer de piele. Planurile Leventer Medical Group includ, până în 2024, consolidarea și dezvoltarea ambulatoriului de dermato-venerologie, deschiderea spitalului de chirurgie oncologică în sfera țesuturilor moi, prezența regională națională și extinderea unor parteneriate internaționale în țările din regiune.

Despre IMMOFINANZ:

IMMOFINANZ este un investitor pe piața din România de peste 17 ani. La 30 mai 2022, proprietățile din România aveau o valoare contabilă de 772,5 milioane EUR, reprezentând 14,7% din portofoliul total al companiei. Portofoliul de investiții active include 14 proprietăți, o suprafață închiriabilă de circa 334.000 de metri pătrați, cu o rată de ocupare de 86%. Cele mai importante proprietăți includ două clădiri de birouri din București, myhive S-Park și myhive Metroffice și cele două centre comerciale VIVO! Cluj-Napoca și VIVO! Constanța.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .