Pachetul de măsuri pe care Ministerul Sănătății l-a luat şi îl organizează în perioada imediat următoare, pentru un răspuns adecvat din punct de vedere medical la o creştere a numărului de cazuri de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus

Stiri

Astăzi, 29 decembrie 2021, prof.dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății și conf. dr. Adriana Pistol, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolior Transmisibile au prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, pachetul de măsuri pe care Ministerul Sănătății l-a luat şi îl organizează în perioada imediat următoare, pentru un răspuns adecvat din punct de vedere medical la o creştere a numărului de cazuri de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus cu scopul de a reduce impactul acestei boli asupra populaţiei din România, precum și  o estimare a modului în care va evolua în următoarele săptămâni pandemia COVID-19 în ţara noastră.

Plan de masuri

INSP_conf presa 29.XII.2021-1

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .