Romanian Healthcare Awards 2020

Stiri

Romanian Healthcare Awards este prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.

Medicul Anului, Echipa Medicală a Anului și Spitalul Anului sunt cele 3 categorii ale ediției 2020, care va avea loc pe 24 septembrie la București.

Calendarul competiției: 30 iunie – anunțarea juriului, 1 iulie – 31 august aplicarea proiectelor; 1-14 septembrie prima etapă de jurizare; 15 septembrie – anunțarea finaliștilor; 16-23 septembrie a doua etapă de jurizare; 24 septembrie – anunțarea câștigătorilor în cadrul Galei.

Cine poate aplica: orice medic român, orice echipă medicală și orice spital din România, care au inițiat și implementat cu succes proiecte ce au condus în mod vizibil la îmbunătățirea calității actului medical și a experienței pacienților.

Juriu internațional din 12 țări, cu 27 de membri. Lista completă pe https://www.borocommunication.ro/project/healthcare-awards- editia-2020/

Pentru noutăți legate de eveniment, de ghidul și formularele de aplicare, vă invităm să urmăriți pagina Spațiul Medical.

Romanian Healthcare Awards este un proiect creat de SpațiulMedical.ro și Asociația pentru Comunicare Interprofesională PROFESSIONS, organizat de BORO Communication.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns