Tinerețea începe cu îngrijirea pielii

Articole

Chiar dacă acum mulți ani nu era foarte populară teoria de purta creme cu protecția solară zi de zi,și cu atât mai puțin în vacanțe, acum tinerele au început să înțeleagă importanța acestora.

Chiar dacă acum mulți ani nu era foarte populară teoria de purta creme cu protecția solară zi de zi,și cu atât mai puțin în vacanțe, acum tinerele au început să înțeleagă importanța acestora.

SPF-ul îți menține tinerețea

Odată cu popularizarea platformelor de socializarea precum Instagram sau Tik Tok, au apărut și o serie de specialiști care creează conținut extrem de folositor pe partea de sănătatea sau frumusețe. Doctori dermatologi, esteticieni sau make-up artiști se folosesc de aceste platforme pentru a aduce informații de ultimă oră către publicul care se dorește a fi informat.

Astfel în ultimii 2-3 ani a crescut semnificativ numărul femeilor care caută produse și optează să folosească zilnic protecție solară. Iar în locul bronzului preferă un autobronzat sau bronzer pentru a da un plus de strălucire pielii.

Produse modelatore, aplicații și sport acasă

De la diete drastice și despresie, s-a ajuns la un nivel în care femeile sunt încurajate să se iubească așa cum sunt. Asta nu înseamnă nicidecum să nu mai aibă grijă de ele, însă nu cu costul sănătății mintale. Astfel a crescut cererea pentru haine sport, costume de baie modelatoare și echipament sportiv pentru acasă. La fel de populare au ajuns și aplicațiile care te ajută să îți crezi un meniu echilibrat și să te antrenezi online în intimitatea casei tale. Investiția inițială este mai mare însă pe termen lung te poți bucura de mai multă libertate pentru a te antrena așa cum îți dorești.

Produse cosmetice de mult timp uitate

Odată cu explozia de noi branduri care concurează pentru o bucățică din piața de produse cosmetice, ingredientele, produsele simple, de bază au fost uitate. Glicerina este încă unul din ingredientele cele mai importante folosite înprodusele care hidratează, însă ingredinetul în sine nu mai este folosit ca și înainte. Brandul Vaseline încă se menține destul de popular, dar nu neapărat cu produsul lor nr.1 și anume vaselina clasică. Mai au produse pentru buze, creme hidratante de corp și de mâini. Vaseline se folosește pentru pielea super uscată, buze crăpate, pentru sigilarea straturilor de serum sau cremă în cazul unei pieli foarte uscate, dar și multe alte trucuri casnice pentru probleme cotidiene. Prețul este unul destul de mic, astfel încât merită să există mereu un borcănel de vaselină în casă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .