Societatea Română de Neurogastroenterologie organizează la Iaşi NeurogastRO 2019

Congrese

În perioada 7 – 9 noiembrie, Societatea Română de Neurogastroenterologie organizează la Iaşi a VII-a Conferinţa Națională cu participare internaţională NeurogastRO 2019. Festivitatea de deschidere va avea loc pe data de 7 noiembrie, şi se va desfăşura la hotelul Internaţional, începând cu ora 14.30, în prezenţa invitaţilor şi a autorităţilor locale.

Organizată pentru a treia oara la Iaşi, NeurogastRO 2019, va reuni peste 250 de participanți. Ea se adreseaza medicilor de diferite specialitati cum ar fi: gastroenterologi, internisti, chirurgi, medici de familie, neurologi, endocrinologi, precum si farmacistilor, medicilor rezidenţi şi studenţilor in medicina si farmacie. Sesiunile ştiinţifice vor fi susţinute de specialişti din Romania impreuna cu 20 specialisti din Albania, Belgia, Marea Britanie, Bulgaria, Elveţia, Olanda, Italia, Macedonia, Moldova, Polonia, Serbia, Rusia, Ucraina, Ungaria si va fi credidat de Colegiul Medicilor si Colegiul Farmacistilor din Romania.

Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate reuniuni multidisciplinare în cadrul cărora vor fi abordate probleme privind tulburările gastro-intestinale funcţionale şi de motilitate si vor fi organizate cursuri practice privind noile metode de diagnostic al acestor afectiuni: impedant-pHmetrie si manometrie de înaltă rezoluţie. Vor fi abordate teme de interes precum: durerea digestiva, flora intestinala, noile metode de diagnostic a tulburarilor digestive functionale, rolul endoscopiei digestive in neurogastroenterologie, rolul dietei, noile metode farmacologie de tratament precum si rolul farmacistului in tratamentul acestor boli.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns